Десантно-штурмові війська створили сайт для охочих вступити до своїх лав

Читать на русском
Кожен бажаючий може сам подати заявку на службу до ДШВ та обрати одну з десяти різних бригад.
facebook.com/80brigade

Десантно-штурмові війська створили власний сайт, за допомогою якого кожен охочий може подати заявку на службу та самостійно обрати бригаду.

Про це повідомили у пресслужбі ДШВ.

Стало відомо, скільки центрів рекрутингу МОУ планує відкрити найближчими місяцямиЗагалом у першому півріччі 2024 року заплановано відкриття 27 таких центрів рекрутингу в обласних центрах та великих містах.

Повідомляється, що десантно-штурмові війська запрошують до своїх лав сміливих та рішучих та шукають фахівців різних напрямків.

«Наша особливість – швидкість, мобільність та високий рівень підготовки кожного бійця. Десантно-штурмові війська – це колектив високих професіоналів та справжніх друзів... Шлях ДШВ – завжди бути першими», – сказано у повідомленні.

Щоб подати заявку, необхідно вказати бригаду, до якої хочете приєднатися, ПІБ, громадянство, вік, стать, освіта, регіон проживання, професія у цивільному житті, адреса поштової скриньки та номер телефону.

Нагадаємо, 20 березня у Дніпрі відкрився третій в Україні центр рекрутингу для ЗСУ. Раніше такі центри відкрилися у Львові та Запоріжжі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: