Принцеса Уельська повідомила, що хвора на рак

Читать на русском
Принцеса Вельська Кейт Міддлтон записала відеозвернення, в якому повідомила, що в неї виявили рак. Наразі вона проходить хіміотерапію.
Фото: Shutterstock

Принцеса Уельська Кетрін у п’ятницю, 22 березня, повідомила, що у неї діагностували рак, вона на ранній стадії лікування.

Її звернення опубліковане на сторінці принца та принцеси Уельських у соцмережі X.

42-річна Кейт Міддлтон повідомила, що онкологічне захворювання було виявлено під час тестів, зроблених після операції на черевній порожнині, яку вона перенесла у січні. Тип раку Кейт не назвала.

«Мої лікарі порадили мені пройти курс профілактичної хіміотерапії, і зараз я перебуваю на ранніх стадіях цього лікування», – зазначила принцеса Уельська.

Дружина принца Вільяма додала, що він був поруч з нею і заспокоював. Також вона підкреслила що наразі зосереджена на повному одужанні, а для цього родині потрібен час та приватність.

Зазначимо, Кейт Міддлтон не з’являлася на публіці з Різдва. Останні кілька тижнів ширилися спекуляції на тему її здоровʼя. Як повідомляли у Букінгемському палаці в січні, їй провели операцію та залишили в лондонській клініці на 13 діб. Деталі операції не розкривали. Відомо, що принцесі знадобилася значна кількість часу в лікарні, а потім кілька місяців на відновлення.

Раніше Букінгемський палац офіційно повідомив, що онкологічне захворювання виявлено у короля Великої Британії Чарльза III.

Крім того, як відомо, рак діагностували у очільника пентагону Ллойда Остіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: