Збагатився на 58 млн гривень: ДБР затримало колишнього високопосадовця ЗСУ

Читать на русском
Затримано колишнього високопосадовця ЗСУ з продовольчого забезпечення тилу. За даними ДБР, у 2022-2023 роках він набув необґрунтованих активів на суму майже 58 млн грн.
Фото: ДБР

Правоохоронці викрили на незаконному збагаченні колишнього начальника Центрального управління продовольчого забезпечення Командування Сил логістики Збройних Сил України.

Про це повідомляє ДБР.

Справа Гринкевичів: у ДБР повідомили про арешт майна бізнесмена, його сім'ї та співучасниківДБР наклало арешт на нерухоме майно та транспортні засоби львівського бізнесмена Гринкевича та членів його родини.

У Держбюро розслідувань повідомили, що чиновник у 2022-2023 роках набув необґрунтованих активів на суму майже 58 млн грн. Зокрема, йдеться про автомобіль, квартиру в Києві, 53 земельні ділянки на території України та інше майно.

Крім того, підконтрольні чиновнику підприємства придбали склад площею 2000 м2 та єдиний майновий комплекс експериментального протезно-ортопедичного підприємства.

Підозрюваного у незаконному збагаченні (ст. 368-5 КК України) затримано, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше правоохоронці оголосили про підозру колишньому голові Чернігівської обласної військово-лікарської комісії, у якого під час обшуків знайшли майже 1 млн доларів.

Крім того, чиновника однієї з військових частин на Київщині викрили на махінаціях із грошима.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: