У Буданова відреагували на вкиди про новий наступ росіян на півночі України

Читать на русском
Ворог навмисно запустив чутки про те, що незабаром розпочне наступ на півночі. Сили оборони уважно відстежують усі дані.
Фото: РБК-Україна

Ворог навмисно запустив чутки про те, що незабаром розпочне наступ на Сумську та Чернігівську області. Сили оборони уважно відстежують усі дані та контролюють ситуацію.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов у коментарі LIGA.net.

Українців попередили про можливі нові фейки про «наступ на Київ»Військові навчання, які сьогодні стартували в Білорусі, можуть супроводжуватись численними фейками рф.

За його словами, подібні ІПСО вже неодноразово реалізовувалися окупантами довкола теми ймовірного загострення з боку Білорусі.

«З іншого боку, загроза постійно зберігається, тому ситуація відстежується і щодо формування, і передислокації угруповань. Звісно, ведеться робота з посилення кордону. Тобто жодних несподіванок у цій ситуації не буде», – сказав Юсов.

Він зазначив, що передислокація ворожого угруповання на північному напрямі пов'язана насамперед із діяльністю російських добровольців та боями на території Бєлгородської області рф.

Представник ГУР додав, що ворог запускає фейки про швидкий наступ, щоб відвернути увагу уваги з бойових дій на території самої росії.

Нагадаємо, нещодавно російські пропагандисти вигадали нові фейки про нібито наступ армії рф на Київ і «вирубування лісів у Білорусі для цього». Але ця інформація не відповідає дійсності.

До цього Білорусь звинувачувала Україну у зосередженні на кордоні «ударного угруповання військ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: