У Молдові чоловік кинув «коктейлі Молотова» у двір посольства рф, де проходило голосування

Читать на русском
Це сталося під час голосування на так званих виборах президента країни-агресора. У посольстві росії вже засудили вчинок чоловіка та закликали до суворого покарання.
Укрінформ

У неділю, 17 березня, у Кишиневі чоловік кинув два «коктейлі Молотова» на територію посольства росії, де розташована виборча дільниця.

Про це повыдомляэ мысцеве видання NewsMaker.

Зеленка в урнах, підпали та «коктейлі Молотова»: що відбувається на виборчих дільницях у росії – фотоУ різних містах рф на виборах президента росіяни масово псують виборчі урни. Найчастіше їх заливають зеленкою. Також були спроби підпалу кабінки та самої дільниці.

Зазначається, що це сталося під час голосування на так званих виборах президента країни-агресора.

Згідно з даними правоохоронців, у момент затримання чоловік встиг кинути через паркан російського посольства два «коктейлі Молотова». Після цього його все ж затримали й ідентифікували.

З’ясувалося, що затриманий є громадянином Молдови. Сам він стверджує, що також є громадянином рф. Наразі молдовські правоохоронці перевіряють його твердження.

На допиті чоловік мотивував свої дії тим, що незадоволений діями російської влади.

При цьому, у посольстві росії засудили вчинок чоловіка та закликали до «суворого покарання».

Нагадаємо, у перший день так званих виборів президента в рф сталося безліч інцидентів на виборчих дільницях по всій країні. Росіяни у різних регіонах масово псують бюлетені – заливають урни зеленкою, палять їх, кидають «коктейлі Молотова» або підпалюють кабінки.

Напередодні партизани влаштували диверсію біля «виборчої дільниці» в Скадовську, поранені окупанти.

Також у ГУР розповіли, як проходять псевдовибори рф в окупації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: