По Слов'янському НПЗ у росії відпрацювали українські дрони – ЗМІ

Читать на русском
Словʼянський нафтопереробний завод у Краснодарському краї росії 17 березня атакували дронами Служба безпеки України спільно з Силами спецоперацій та Силами безпілотних систем ЗСУ.
patrioty.org.ua

Словʼянський нафтопереробний завод у Краснодарському краї росії цієї ночі атакували дронами Служба безпеки України спільно з Силами спецоперацій та Силами безпілотних систем ЗСУ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела.

Російські НПЗ та нафтобази під ударом дронів: географія атакРосійські НПЗ і нафтобази останні півроку регулярно зазнають атак. Географія ударів – на інфографіці.

Відомо, що в ніч на 17 березня СБУ спільно з Силами спецоперацій та Силами безпілотних систем ЗСУ відпрацювали дронами по Словʼянському нафтопереробному заводі у Краснодарському краї. Після обстрілу там зафіксували велику пожежу.

«Вже можна говорити про успішний результат – зафіксовано велику пожежу в районі атмосферних колон, які й були основною ціллю», – заявило джерело журналістам.

Відзначають, що СБУ продовжує реалізовувати стратегію на підрив економічного потенціалу росії і зменшення потоку нафтових доларів, які ворог направляє на війну. За останній час успішно атакували вже 12 нафтопереробних заводів у рф.

Раніше писали, що у ніч проти неділі, 17 березня, на одному з заводів в місті Слов’янськ-на-Кубані в Краснодарському краї рф виникла пожежа внаслідок атаки дронів.

Напередодні, 16 березня, дрони атакували відразу два НПЗ в Самарській області рф, там почалися пожежі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: