Вибухи в Бєлгороді: в рф заявили про збиття 10 повітряних цілей

Читать на русском
У рф заявили, що система протиповітряної оборони збила 10 повітряних цілей на підльоті до Бєлгорода.
t.me/vvgladkov

Губернатор Бєлгородської області рф В'ячеслав Гладков заявив, що сьогодні над містом спрацювала система ППО і була відбита чергова атака.

Про це він написав у Telegram.

У РДК закликали мешканців Курської та Бєлгородської областей терміново евакуюватисяРДК закликає жителів Курської та Бєлгородської областей рф виїжджати з регіонів, оскільки будуть удари по військових об'єктах.

«Над Бєлгородом та Бєлгородським районом спрацювала наша система ППО – збито 10 повітряних цілей на підльоті до міста. Оперативні служби уточнюють інформацію щодо наслідків на землі», – написав він.

За його словами, внаслідок вибуху один із автомобілів перекинувся у кювет. Є загибла. Також він повідомив про трьох постраждалих.

За словами губернатора, пошкоджено, зокрема, кілька квартир 8 багатоквартирних будинків, три приватні житлові домоволодіння та 13 автомобілів. В освітньому закладі тріснули вікна.

Нагадаємо, сьогодні, 14 березня, у російському Бєлгороді пролунали вибухи. Зокрема, мешканці повідомляли про гучний вибух у районі вокзалу. Перед цим у місті було оголошено ракетну небезпеку.

Раніше дрон врізався в мерію Бєлгорода, повідомлялося про 4 постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: