САП скерувала до суду справу голови одного з райсудів Одещини

Читать на русском
Антикорупційна прокуратура затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт стосовно керівника одного з райсудів Одещини.
фото: dumskaya.net

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно виконувача обов'язків Комінтернівського районного суду Одеської області Павла Доброва про одержання ним майже 50 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Про це повідомляє прес-служба САП.

«15 березня 2024 року прокурор САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скерував до суду обвинувальний акт стосовно виконувача обов'язків голови Комінтернівського райсуду Одещини, якого у вересні минулого року викрили на одержанні майже 50 тис. грн неправомірної вигоди», – інформує орган.

Раніше Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду визначила судді Комінтернівського райсуду Одещини Павлу Доброву запобіжний захід у вигляді застави. Також на нього поклали наступні обов'язки: прибувати за кожною вимогою; не відлучатися із Одеси без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Нагадаємо, НАБУ і САП затримали голову Комінтернівського районного суду Одеської області Павла Доброва, викритого напередодні на одержанні неправомірної вигоди у сумі майже 50 тисяч грн. За версією слідства, суддя за 1300 доларів обіцяв посприяти в ухваленні рішень про забезпечення позову у цивільній справі на користь громадянина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: