Росіяни активно міняють етнічний склад окупованих територій – глава Запорізької ОВА

Читать на русском
Російська адміністрація посилено працює над зміною етнічного складу тимчасово окупованих територій України, повідомив Федоров.
Фото: Getty Images

Російська адміністрація посилено працює над зміною етнічного складу тимчасово окупованих територій України.

Про це повідомив керівник Запорізької ОВА Іван Федоров у Telegram.

Тотальний контроль: у ГУР розповіли про репресії росіян проти українців в окупаціїНа тимчасово окупованих територіях України російські військові посилюють репресії та морально тиснуть на українців.

За його словами, у рамках своєї загарбницької політики окупанти завозять гастарбайтерів з усієї росії та анонсують призначення учасників боїв проти України на керівні посади.

«Чергова програма, спрямована на заміну етнічного складу – «Час героїв». Вона передбачає працевлаштування на управлінські посади учасників так званої «спецоперації», тобто загарбницької війни рф», - написав Федоров.

Інший проєкт отримав назву «Запорізька цілина». Глава ОВА розповів, що він передбачає переселення на окуповані території російських фахівців та військових із сім'ями.

«Все це вже призвело до збільшення кількості мешканців ТОТу саме за рахунок росіян. Таким чином, росія формує лояльне до окупаційної влади населення та попереджає можливі протести у майбутньому», – зазначив Федоров.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що до тимчасово окупованого Маріуполя прибули додаткові екіпажі поліції з Санкт-Петербурга, щоб посилити «зачистку» напередодні псевдовиборів президента рф.

Раніше омбудсмен пояснив, чи передбачена відповідальність за участь у псевдовиборах в окупації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: