Загарбники розпочали підготовку до виборів президента рф в окупації – Федоров

Читать на русском
Загарбники розпочали підготовку до виборів президента рф в окупації. В Мелітополь росіяни вже завезли вісім автобусів агітаторів.
Getty Image

В рамках підготовки до виборів президента в росії, терористи почали завозити агітаторів на тимчасово окуповані території України.

Про це повідомив у Telegram міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, щоб вислужитись перед диктатором володимиром путіним, росіяни розпочали підготовку до незаконних виборів президента на тимчасово окупованих територіях України. Зокрема, в Мелітополь загарбники завезли вісім автобусів виконавців та розселили у віджатих приміщеннях;

Також окупанти проводять збори в приміщенні райдержадміністрації, при цьому вони глушать зв’язок, щоб їх ніхто не міг підслухати.

«За інформацією мешканців, завезли саме агітаторів, які понесуть по окупованим громадам смертельну брехню про диктатора і «руській мір». Проте наші люди точно знають правду, а «рускій мір» - злидні, терор, несвободу - бачать своїми очами», – наголосив Федоров.

Нагадаємо, МЗС України напередодні закликало міжнародну спільноту засудити намір росії провести президентські вибори на захоплених українських територіях та накласти санкції на причетних.

До слова, диктатор володимир путін оголосив, що балотуватиметься на пост президента росії у 2024 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: