Загарбники проводять «зачистку» в Маріуполі перед псевдовиборами – Андрющенко

Читать на русском
У тимчасово окупований Маріуполь прибули додаткові екіпажі поліції з Санкт-Петербурга, аби посилити зачистку напередодні псевдовиборів президента росії.
Укрінформ

У тимчасово окупований Маріуполь прибули додаткові екіпажі поліції з Санкт-Петербурга, аби посилити «зачистку» напередодні псевдовиборів президента росії.

Про це повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

Путін править понад 9 тисяч днів: як довго утримували владу керівники росії та СРСРПутін править рф більше 9 тисяч днів. На інфографіці – як довго утримували владу керівники росії та СРСР.

За його словами, до тимчасово окупованого міста приїхало на посилення 11 екіпажів поліції з Санкт-Петербурга.

«В Маріуполі триває велика «зачистка». В місто приїхало на посилення 11 екіпажів поліцаїв з Санкт-Петербурга. Вони посилили підрозділ Росгвардії, які, в свою чергу, було віддано в підпорядкування ФСБ», – йдеться у дописі.

Представники ворожих силових структур шукають у місті «партизанів та дивергентів», аби забезпечити належну звітність перед псевдовиборами.

Андрющенко додає, що у зв'язку з цим «будуть трусити все місто і знімати постановочні ролики про упійманих партизанів».

Раніше повідомляли, що для створення картинки, що путіна нібито підтримують в окупації, росія відрядила спеціально підготовлені загони, які куруватимуть фальсифікаціями та стежитимуть за роботами так званих виборчих комісій.

Президентські вибори у росії відбудуться 17 березня 2024 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: