У російській Туві стався вибух на ТЕЦ, є багато постраждалих

Читать на русском
Загиблих немає, але наразі відомо про 18 постраждалих. Їх госпіталізовано, більшості з них діагностовано отруєння чадним газом.
Фото: росЗМІ

У середу вранці, 6 березня, в російській республіці Тува стався вибух на Шагонарській ТЕЦ. Через надзвичайну подію постраждали майже 20 осіб.

Про це повідомляють російські Telegram-канал.

Згідно з повідомленнями місцевих каналів, голова республіки Владислав Ховалиг зазначив, що наразі причини НП на Шагонарській ТЕЦ встановлюються. Загиблих немає, але наразі відомо про 18 постраждалих. Їх госпіталізовано, більшості з них діагностовано отруєння чадним газом. На місці працюють оперативні служби, будівля оточена. Відбуваються пошуки ще 3 людей під завалами.

«Створюємо оперативний штаб. Куди увійдуть керівництво МНС, МВС, Росгвардії, регіональних МОЗ, МінЖКГ, Мінпаливенерго, Служби ДО та НС. Мобілізуємо аварійні бригади для усунення наслідків», - написав він.

Крім того, місцеві ЗМІ повідомили, що усі 4 котли на Шагонарській ТЕЦ не постраждали та перебувають у робочому стані. Наразі центральне опалення відключено через аварійно-відновлювальні роботи.

Нагадаємо, напередодні У Єкатеринбурзі вибухнула підстанція, яка забезпечує енергією три оборонні заводи.

Також у Санкт-Петербурзі зранку 2 березня пролунав потужний вибух, уламки безпілотника пошкодили багатоповерхівку. Ймовірно, що цілю була ТЕЦ або нафтобаза.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: