«Бавовна» в рф: вночі в Ростовській області пролунали вибухи, а у Підмосков'ї палає завод

Читать на русском
Вночі у рф сталася бавовна. Зокрема, у селищі Обухово горить покрівля цеху з виробництва полімерної продукції на 8000 квадратних метрів.
Ілюстративне фотоGetty Images

Сьогодні вночі, 11 січня, у Підмосков'ї трапилася пожежа на виробництві, а також в Ростовській області країни-агресора пролунали потужні вибухи.

Про це повідомляють російські Telegram-канали, а також пресслужба МНС рф.

У Москві сталася пожежа на підстанції, три райони залишилися без світла та опалення у -25 градусівУ російській столиці три райони залишилися без світла та опалення у 25-градусний мороз через пожежу на підстанції. Що спричинило НП невідомо.

ЯК зазначається, у Підмосков'ї трапилася пожежа на виробництві полімерної продукції, яка охопила площу 8 тисяч квадратних метрів.

«У селищі Обухово горить покрівля цеху з виробництва полімерної продукції на 8000 квадратних метрів», - йдеться у повідомленні.

Російське МНС опублікувало кілька відео гасіння цієї пожежі. А також після другої ночі заявило про локалізацію пожежі.

Як зазначають росЗМІ, власник приміщення - холдинг Gavary Group, який знаходиться під українськими санкціями через виробництво матеріалів для спецвзуття, касок, бронежилетів, тощо.

Водночас, жителі Каменськ-Шахтинського в Ростовській області заявили про кілька потужних вибухів у небі над містом. Зазначається, що їх було щонайменше три.

Також повідомляється, що перший вибух пролунав приблизно в 23:30 за Київським часом. Місцеві заявляли, що нібито працюють сили протиповітряної оборони.

Нагадаємо, що у Нижньому Тагілі (Свердловська область росії) у понеділок, 8 січня, стався вибух на залізничних коліях у районі станції Сан-Донато. Біля неї розташована нафтобаза.

Також у російському Орлі 9 січня заявили про атаку нібито українських дронів. Під ударом опинилася нафтобаза та енергооб'єкт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: