Стали відомі подробиці ракетного удару росіян по Мирнограду

Читать на русском
Вночі 10 березня російські окупаційні війська трьома ракетами вдарили по Мирнограду, 11 людей поранені.
t.me/VadimFilashkin_donoda

Російські війська цієї ночі трьома ракетами С-300 вдарили містом Мирноград Донецької області. Поранено 11 осіб, троє з них госпіталізовано.

Про це повідомив виконувач обов'язків Мирноградської міської військової адміністрації Юрій Третяк, повідомляє Суспільне у неділю, 10 березня.

«Три ракетних влучання. Три воронки в одному місці в радіусі 20 метрів. Сильно пошкоджені десять житлових багатоповерхових будинків. Один під'їзд дев'ятиповерхівки має пошкодження такі, що для житла непридатний, потребує капітального відновлення», – сказав Третяк.

За його інформацією, через ракетний удар було відключено котельню. Без опалення залишилось 2088 абонентів. Ремонтні бригади вже частково відновили теплопостачання. Крім того, пошкодження отримала теплотраса та колектор.

«Поранення отримали десять осіб цивільного населення — це мешканці будинків. Госпіталізували трьох людей, одного з них до Покровська. Іншим надали медичну допомогу, лікуватись будуть амбулаторно», – поінформував Третяк.

Пізніше в обласній прокуратурі уточнили, що постраждали 11 людей.

Начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомив, що по Мирнограду окупанти випустили три ракети С-300, пошкоджено дев'ять багатоповерхівок та 27 автомобілів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про шістьох постраждалих внаслідок удару по Мирнограду. У суботу окупанти обстріляли Часів Яр та Очеретине Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: