Удар росіян по Одесі: двоє поранених залишаються в реанімації

Читать на русском
Пошукову операцію на місці трагедії в Одесі завершено. Обласна держадміністрація повідомила остаточні дані щодо жертв і поранених.
facebook.com/oblzdravOD

Троє з 20 постраждалих від удару рф по Одесі перебувають на стаціонарному лікуванні, двоє у реанімації. Рятувальну операцію на місці зруйнованого під'їзду будинку завершено.

Про це у понеділок, 4 березня, повідомила пресслужба департаменту охорони здоров'я Одеської ОДА.

В Одесі з-під завалів будинку дістали тіла ще двох дітейВ Одесі кількість загиблих унаслідок удару рф по житловому будинку зросла до 12, під завалами знайшли 8-річну дівчинку та її 10-річного братика.

За остаточними даними, всього через попадання російського дрона по багатоквартирному будинку 2 березня постраждали 20 осіб, серед яких - вагітна жінка. На стаціонарному лікуванні залишається три людини, дві з них – у реанімаційному відділенні, їхній загальний стан тяжкий, третій пацієнт – у стані середньої тяжкості отримує лікування у травматологічному відділенні.

Загинули 12 людей, з них – 5 дітей: 4-місячний Тимофій, 7-місячна Ліза, 3-річний Марк, 8-річна Злата та Сергій, якому у липні мало виповнитися 10 років.

Рятувальна операція тривала понад дві доби, наразі вона завершена.

Нагадаємо, в ніч проти 2 березня російський дрон-камікадзе знищив цілий під'їзд багатоповерхівки в Одесі. Кількість жертв постійно зростала.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: