В Одесі з-під завалів будинку дістали тіла ще двох дітей

Читать на русском
В Одесі кількість загиблих унаслідок удару рф по житловому будинку зросла до 12, під завалами знайшли 8-річну дівчинку та її 10-річного братика.
Укрінформ

В Одесі знову зросла кількість загиблих від атаки дрона по багатоповерхівці, вона становить 12 жертв. Сьогодні ввечері, 3 березня, з-під завалів дістали тіла ще двох дітей.

Про це начальник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомляє у Telegram.

Під час атаки дронів на Одесу загинуло подружжя військових з донькоюСеред загиблих внаслідок російської атаки на Одесу - родина військових з семимісячною донькою.

«Тільки що під завалами рятувальники знайшли загиблого внаслідок російської атаки хлопчика», - заявив глава ОВА.

Згідно зі словами Кіпера, загиблого хлопчика звали Сергій. Йому було 10 років.

«Рятувальні роботи тривають уже майже 2 доби. Не знайдено двох діток 11 і 12 років. Їхні батько, мати та 8-місячна сестричка були знайдені мертвими. Розбираємо завали», - сказав Кіпер.

За його інформацією, крім дітей, під завалами інших людей немає.

«Всі інші, про кого була попередня інформація, що могли перебувати в будинку, сьогодні вийшли на зв’язок», - пояснив Кіпер.

Згодом стало відомо, під завалами знайшли 8-річну дівчинку. В Одесі кількість загиблих унаслідок російського удару по житловому будинку зросла до 12.

«Ще одна загибла дитина - дівчинка Злата. Їй було 8 років. Рятувальники зараз деблокують їх з братиком Сергієм тіла. Невимовне жахливе горе для Одещини та всієї України. Росія – країна-терорист», - написав Кіпер.

Нагадаємо, в Одесі внаслідок атаки дрона 2 березня зруйновано частину під'їзду із 18 квартир.

Внаслідок російської атаки в Одесі загинула родина українських військових, ворожий удар також забрав життя їх семимісячної дитини.

Також сьогодні у лікарні Одеси померла 61-річна місцева мешканка, яка була поранена під час удару російських окупантів ще 23 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: