В Одесі померла ще одна людина, поранена внаслідок російського удару 23 лютого

Читать на русском
Сьогодні у лікарні померла жінка, яка постраждала внаслідок попередньої російської дронової атаки 23 лютого 2024 року.
Ілюстративне фотоodessa-life.od.ua

Сьогодні, 3 березня, у лікарні Одеси померла 61-річна місцева мешканка, яка була поранена під час удару російських окупантів ще 23 лютого.

Про це начальник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомляє у Telegram.

Згідно з його словами, увесь період перебування у медзакладі стан пораненої залишався вкрай важким - критичним, вона перебувала у блоці інтенсивної терапії опікового профілю.

«Жінка, яка постраждала внаслідок попередньої російської дронової атаки 23 лютого 2024 р., сьогодні, на жаль, померла у лікарні. Весь період перебування у медзакладі стан пораненої залишався вкрай тяжким - критичним, вона перебувала у блоці інтенсивної терапії опікового профілю. Лікарі робили все можливе і неможливе... Одеситці був 61 рік», - зазначив Кіпер.

Нагадаємо, увечері 23 лютого росіяни атакували ударними дронами Одесу. Внаслідок влучання безпілотника до житлового будинку загинула людина. Згодом у лікарні померла жінка, яка близько двох годин перебувала під завалами.

Також внаслідок нещодавньої російської атаки в Одесі загинула родина українських військових, ворожий удар також забрав життя їх семимісячної дитини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: