Відповідальність влади росії: у ГУР прокоментували підрив електропідстанції в Єкатеринбурзі

Читать на русском
Українські розвідники, коментуючи вибух на електропідстанції Єкатеринбурзі заявили, що відповідальність за деградацію інфраструктури у рф є відповідальністю російської влади.
glavcom.ua

Українські розвідники, коментуючи вибух на електропідстанції Єкатеринбурзі заявили, що відповідальність за деградацію інфраструктури у рф є відповідальністю російської влади.

Про це в етері телемарафону сказав представник ГУР Андрій Юсов.

Російські НПЗ та нафтобази під ударом дронів: географія атакРосійські НПЗ і нафтобази останні півроку регулярно зазнають атак. Географія ударів – на інфографіці.

За словами розвідників, у росії є небайдужі громадяни, які не можуть миритися з путінською диктатурою і роблять усе, щоб звільнити власну країну. Відтак у тому, що вибухає в окупантів, відповідальна російська влада.

«У росії продовжується деградація інфраструктури. Те, що вибухає в росії – відповідальність влади самої рф. Але на цій території справді є небайдужі громадяни, які не можуть миритися з путінською диктатурою і роблять усе, щоб власну країну звільнити швидше у єдиний законний спосіб – збройної боротьби проти кривавого путінського режиму», – заявив Юсов.

Нагадаємо, у ніч із 1 на 2 березня на території Калінінської електропідстанції в Єкатеринбурзі пролунав вибух. Пропагандисти заявили, що на території об'єкта спрацював саморобний вибуховий пристрій.

Додамо, у суботу, 2 березня, село у Бєлгородському районі атакував безпілотник. Обійшлось без постраждалих, однак два села залишилися без електропостачання.

Крім цього, зранку 2 березня у Санкт-Петербурзі пролунав вибух. У рф заявили, що уламки дрона пошкодили будинок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: