У Санкт-Петербурзі пролунав вибух, у рф заявили, що уламки дрона пошкодили будинок

Читать на русском
У Санкт-Петербурзі у суботу, 2 березня, пролунав потужний вибух. Уламки безпілотника пошкодили багатоповерховий житловий будинок.
Фото росЗМІ

Внаслідок падіння уламків безпілотника у Санкт-Петербурзі пошкоджено багатоповерховий житловий будинок. Вибух у російському місті пролунав сьогодні зранку.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Російські НПЗ та нафтобази під ударом дронів: географія атакРосійські НПЗ і нафтобази останні півроку регулярно зазнають атак. Географія ударів – на інфографіці.

Як зазначають у дописі, сьогодні рано вранці місцеві жителі побачили у небі яскравий спалах і почули гучний звук. Внаслідок вибуху постраждав будинок на Піскаревському проспекті, 161.

Уламки, ймовірно, БПЛА, впали поруч з одним із багатоповерхівок, там, попередньо, вибито вікна. Інформація про жертв чи постраждалих наразі не надходила.

Російські журналісти зазначають, що метою атаки могла бути ТЕЦ або нафтобаза «Ручьи», що розташована за кілометр від пошкодженого будинку.

Нагадаємо, у ніч проти п'ятниці, 1 березня, у місті Дзержинськ Нижньогородської області рф пролунали вибухи.

Тим часом у вівторок, 27 лютого, у тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області пролунали вибухи біля входу в офіс окупаційної партії «Єдина росія» та неподалік «виборчої дільниці».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: