До Авдіївки на підкріплення перекинули 3-тю окрему штурмову бригаду

Читать на русском
Оборону Авдіївки посилила штурмова бригада. Ситуація у місті зараз – надзвичайно критична.
t.me/ab3army

Командування ЗСУ терміново перекинуло до Авдіївки на Донеччині підкріплення – 3-тю окрему штурмову бригаду. При цьому проти ворога воює приблизно сім бригад.

Про це повідомила пресслужба ОШБр у четвер, 15 лютого.

Сирський про ситуацію в Авдіївці та біля Куп'янська: росіяни не зважають на втрати і продовжують «м'ясні штурми»Сирський повідомив, що росіяни на Авдіївському та Куп'янському напрямках продовжують нарощувати свої зусилля і ведуть бої, не зважаючи на втрати.

«Ситуація у місті на момент заведення бригади – надзвичайно критична. Окремі батальйони 3-ї ОШБр провели рейд у захоплені ворогом райони Авдіївки», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, зараз сили противника на відрізку 3-ї ОШБр становлять орієнтовно сім бригад.

«Наші бійці демонструють безпрецедентний героїзм. Ми змушені воювати на 360 градусів проти нових та нових бригад, які заводить противник», – розповів командир 3-ї ОШБр Андрій Білецький.

За період перебування на Авдіївському напрямку двом бригадам збройних сил росії було завдано критичного ураження. Про точні втрати противника в особовому складі й техніці буде повідомлено згодом, після підтвердження необхідних даних.

«Водночас об'єктивна ситуація в Авдіївці залишається загрозливою та нестабільною. Ворог продовжує активну ротацію своїх військ і перекидає у місто нові сили та засоби», – наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, цього тижня стало відомо, що ЗСУ провели ротацію підрозділів в Авдіївці. Вперше за два роки 110-у окремою механізовану бригаду, деякі її підрозділи, було виведено з боїв для відпочинку.

Також повідомлялося, що ЗСУ готують запасні логістичні шляхи в Авдіївці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: