Третя штурмова бригада потрапила в повне оточення в Авдіївці, однак змогла прорватись – Жорін

Читать на русском
Деякі підрозділи Третьої штурмової були в повному оточенні в Авдіївці. Однак бійцям вдалося прориватися на вже захоплені окупантом ділянки.
Getty Image

Деякі підрозділи Третьої штурмової були в повному оточенні в Авдіївці. Однак бійцям вдалося прориватися на вже захоплені окупантом ділянки.

Про це повідомляє у Telegram заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін.

Оборона Авдіївки: що відомо про ситуацію на одній із найгарячіших точок фронтуЩо відомо про ситуацію із обороною Авдіївки на Донеччині – на інфографіці. У місті критична обстановка.

«Зараз можемо говорити, що певний час деякі підрозділи Третьої штурмової в самій Авдіївці були в повному оточенні, але змогли вийти», – йдеться у дописі.

Він наголосив, що інформація окупантів, що нібито українські бійці ще перебувають на території Авдіївського коксохіму, є неправдивою. За його словами, там нічого не залишилось, крім кількох напівзруйнованих підвальних приміщень.

У бригаді опублікували унікальні кадри з нічних рейдів в Авдіївці.

«Бійці проривалися крізь бойові порядки ворога на захоплені противником ділянки міста. На кадрах з ПНБ – бій у дачному кооперативі, щільний контакт і вогонь на повну», – йдеться в описі під відео.

Нагадаємо, що за чотири місяці активної фази Авдіївської оборонної операції російські окупанти втратили понад 47 тисяч військових.

Раніше у ЗСУ повідомили, що після захоплення Авдіївки окупанти намагаються наступати на Ласточкине. Наразі українські військові змогли закріпитись на нових рубежах оборони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: