Латвія готова передавати Україні конфісковані авто з білоруськими номерами

Читать на русском
Якщо авто на білоруських номерах не зареєстроване у Латвії, то воно буде конфісковано та передано Україні. Водію випишуть штраф.
shutterstock.com

Сейм Латвії ухвалив поправки до закону про дорожній рух, які передбачають заборону на в'їзд до Латвії транспортних засобів, зареєстрованих у Білорусі.

Про це повідомляє портал Apollo.

Сейм Латвії заборонив імпорт сільгосппродукції з рф та БілорусіСейм Латвії схвалив заборону на імпорт сільськогосподарської та тваринницької продукції з росії та Білорусі.

Згідно з поправками, автомобілі з білоруськими номерами мають залишити територію Латвії або перереєструватися в Латвії протягом трьох місяців з дня набуття чинності законом.

Несанкціоноване використання зареєстрованого в Білорусі авто може бути покаране штрафом у розмірі від 750 до 2 тисяч євро, а сам транспортний засіб буде конфісковано та передано Україні.

Зазначимо, минулого року в Латвії набули чинності ухвалені парламентом поправки до закону про дорожній рух, згідно з якими з середини лютого 2024 року заборонено перебувати транспортним засобам, зареєстрованим у росії.

Нагадаємо, Україна отримує від Латвії автомобілі, конфіскованs у п'яних водіїв.

Днями Латвія продовжила обмеження на в'їзд для росіян.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: