Латвія надішле Україні нову партію машин, конфіскованих за п'яне водіння

Читать на русском
Латвія передасть Україні нову партію з 14 автомобілів, ринкова вартість яких становить понад 100 тисяч євро.
Фото: Кришс Кайрис/Latvijas Televīzija

Уряд Латвії схвалив відправку Україні чергової партії автомобілів, які латвійські правоохоронці конфіскували у нетверезих водіїв.

Про це повідомляє Delfi.

Стало відомо, яку допомогу Латвія надала Україні з початку повномасштабної війниВід початку повномасштабної війни Україна отримала допомогу від Латвії на суму майже 600 млн євро.

Як повідомляється, незабаром Латвія передасть Україні партію з 14 автомобілів, загальна ринкова вартість яких становить понад 100 тисяч євро.

Зокрема, дев'ять автомобілів хочуть передати армійським частинам Міноборони України, комунальному медичному підприємству в Ізюмському районі Харківської області, Арбузинській сільраді Миколаївської області, військовій частині Нацгвардії, Кам'янець-Подільській райраді Хмельницької області та Китайгородській сільраді Хмельницької області.

Автомобілі перевезуть із Латвії до України за допомогою так званого Твіттер-конвою.

Нагадаємо, у лютому минулого року Латвія вирішила, що передаватиме Україні автомобілі, конфісковані у нетверезих водіїв. Це рішення підтримав Сейм країни. У березні Латвія вже розпочала постачання таких машин на користь українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: