На Донеччині за добу через російські обстріли поранено 3 людей та є жертва

Читать на русском
У середу під вечір ворог атакував місто Сіверськ, 69-річна місцева мешканка отримала травми, несумісні з життям.
Ілюстративне фотоНацполіція

Сьогодні, 28 лютого, російські окупанти інтенсивно обстрілювали Покровський та Бахмутський райони на Донеччині, внаслідок чого загинула жінка та поранені ще 3 людей.

Про це Донецька обласна прокуратура повідомляє у Telegram.

Зазначається, що у середу під вечір ворог атакував місто Сіверськ, 69-річна місцева мешканка отримала травми, несумісні з життям. На момент атаки вона перебувала неподалік власного будинку. Тип озброєння встановлюється.

Також через обстріл міста Курахове травмована 22-річна продавчиня. Її з черепно-мозковою травмою й струсом головного мозку доставили до медичного закладу.

«28 лютого, близько 06:30, армія рф здійснила авіаудар по с. Желанному Покровського району. Засіб ураження поцілив по одній з вулиць, де в той час йшла місцева жителька 62 років. Жінку ушпиталили з травмою голови та переламом», - йдеться у повідомленні.

При цьому, як повідомляється, о 15:00 ворог атакував, ймовірно, FPV-дроном місто Часів Яр, де біля автомобіля множинні поранення отримав чоловік 40 років.

Нагадаємо, що російська армія увечері 27 лютого обстріляла з артилерії Курахівську громаду. В результаті атаки є жертва та постраждалі.

Також окупаційна армія рф ввечері 28 лютого вдарила по селищу Великий Бурлук у Куп'янському районі. Серед загиблих є дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: