Внаслідок нових обстрілів Херсонщини є жертви та поранений

Читать на русском
Російські військові влучили у житлові квартали населених пунктів Херсонщини, було пошкоджено 3 багатоповерхівки та 13 приватних будинків.
t.me/olexandrprokudin

Російські війська знов обстріляли населені пункти Херсонської області. Двоє людей загинули.

Про це повідомив голова ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

У ЗСУ підтвердили удар по полігону росіян у Херсонській областіВ Силах оборони півдня підтвердили удар по полігону російських військ на лівому березі Херсонської області.

Зокрема, ворог обстрілював Тягинку, Томину Балку, Білозерку, Одрадокам'янку, Антонівку, Станіслав, Понятівку, Зміївку, Золоту Балку, Львове, Садове, Дніпровське, Токарівку, Дудчани, Берислав, Качкарівку, Червоний Маяк, Іванівку та місто Херсон.

«2 особи загинули, ще 1 – отримав поранення», – написав глава ОВА.

Він зазначив, що російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема були пошкоджені 3 багатоповерхівки та 13 приватних будинків.

Також внаслідок ворожих влучань у населених пунктах Білозерка та Антонівка Херсонського району пошкоджено газопровід та автомобілі.

Нагадаємо, в ніч на 26 лютого війська рф обстріляли два райони Харківської області. Окупанти вдарили по ангарах із зерном у Пісочині та базі відпочинку у селі Скрипаї. Увечері харків'яни чули вибухи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: