Ще одну групу дітей вдалося евакуювати з небезпечних територій Донеччини

Читать на русском
До Закарпатської області з подальшим розселенням евакуйовано сім’ї з дітьми, а саме - 29 людей, серед яких 15 дітей.
t.me/selidyvskamva

У вівторок, 27 лютого, на Донеччині відбулася евакуація цивільних мешканців з Селидівської громади до більш безпечних регіонів України.

Про це повідомила пресслужба Селидівської МВА у Telegram.

На Донеччині розширили зону примусової евакуації: перелік населених пунктівКоординаційний штаб ухвалив рішення про примусову евакуацію місцевих жителів із низки сіл Мар'їнської та Очеретинської громад Донецької області.

«Сьогодні до Закарпатської області з подальшим розселенням евакуйовано сім’ї з дітьми: 29 людей, серед яких 15 дітей», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, жителів Селидівської громади евакуювали за допомогою гуманітарної місії «Проліска». Їх доставили до залізничного вокзалу міста Покровськ, звідки евакуаційним потягом вони відправилися на Західну Україну.

Нагадаємо, з однієї громади у Донецькій області вдалося евакуювати усіх дітей.

Раніше у суботу, 3 лютого, з деокупованих територій Херсонської області вдалося евакуювати ще 35 людей, серед них троє дітей.

Також повідомляли, що з тимчасово захопленої росіянами території Луганської області повернули двох сестер. Вони майже два роки не могли побачити матір через війну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: