Окупанти вдарили з артилерії по Донеччині, є жертва та поранені

Читать на русском
Російська армія увечері 27 лютого обстріляла з артилерії Курахівську громаду. В результаті атаки є жертва та постраждалі.
Фото: t.me/Donetsk_obl_prokuratura

Російська армія увечері 27 лютого обстріляла з артилерії Курахівську громаду. В результаті атаки є жертва та постраждалі.

Про це повідомила Донецька обласна прокуратура у Telegram.

Відомо, що у зоні ураження опинилося приватне підприємство. Один зі співробітників – 32-річний чоловік – через отримані тілесні ушкодження помер дорогою до медичного закладу.

«Ще трьох чоловіків та двох жінок віком від 55 до 70 років ушпиталили з осколковими пораненнями кінцівок та шиї, переламом, розривом артерії та проникаючими ранами грудної клітини. Один з постраждалих наразі перебуває у важкому стані», – уточнили у прокуратурі.

Крім того, внаслідок удару пошкоджено будівлю підприємства та автомобілі.

«За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України)», – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, російські окупанти сьогодні вдень вдарили з артилерії по Сумській області. Обстріл був прицільно по правоохоронцях, які виїхали на місце попереднього прильоту. Двоє поліцейських загинули та ще шість поранені.

Також повідомлялося, що у Білозерській громаді на Херсонщині внаслідок російських обстрілів загинула жінка похилого віку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: