Вночі ворог атакував Україну дронами та ракетами: скільки цілей знищила ППО

Читать на русском
У ніч проти 27 лютого росіяни атакували Україну ракетами та ударними дронами. Сили ППО знищили більшість ворожих цілей.
Колаж: РБК-Україна

У ніч проти вівторку, 27 лютого, росіяни атакували Україну ударними безпілотниками та ракетами. Сили протиповітряної оборони України знищиди більщість ворожих БПЛА та дві ракети.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

«У ніч на 27 лютого 2024 року противник атакував балістичними ракетами «Іскандер-М»/KN-23 із Воронезької області, чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59, однією протирадіолокаційною – Х-31П із ТОТ Херсонської Донецької області та 13-ма ударними безпілотниками типу «Shahed» – райони пусків Приморсько-Ахтарськ, Курська область рф», – йдеться у повідомленні.

Військові зазначили, що у результаті бойової роботи ППО знищила дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 11 «шахедів» у межах Харківської, Сумської, Дніпропетровської, Хмельницької та Кіровоградської областей.

Нагадаємо, раніше була інформація про те, що російські БПЛА пролетіли через територію Молдови. У Міноборони країни це спростували.

Як повідомлялося, 23 лютого росіяни вдарили дроном по житловому будинку в Одесі, є постраждалі. 25 лютого стало відомо про те, що внаслідок атаки загинула жінка.

Також 25 лютого окупанти завдали удару по Дніпру, загинули двоє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: