У Молдові на місці падіння уламків «шахеда» знайшли нерозірвану бойову частину

Читать на русском
Молдовські правоохоронці виявили на місці падіння безпілотника Shahed не тільки уламки самого дрона, а й нерозірвану бойову частину.
Фото: border.gov.md

Молдовські правоохоронці виявили на місці падіння безпілотника «Shahed» у Вулканештському районі не лише уламки самого дрона, а й нерозірвану бойову частину.

Про це повідомляє видання NewsMaker.

На територію яких третіх країн залітали російські дрони та ракетиЗа час війни в Україні ракети та дрони не раз падали на території третіх держав або пролітали через їхній повітряний простір. Докладніше – на інфографіці.

Зазначається, що знайдена бойова частина містить близько 50 кг вибухової речовини.

Вибухотехніки МВС вже зібрали усі уламки БПЛА, а сапери найближчим часом детонують виявлений заряд вибухівки.

У МВС країни додали, що з моменту виявлення уламків і до завершення розслідування весь периметр падіння дрона буду оточений, щоб забезпечити недоступність до знайденого об'єкта.

Нагадаємо, уламки «Shahed» було знайдено 11 лютого в районі молдавсько-українського кордону, неподалік села Етулія. При цьому сам БПЛА, за попередніми даними, використовувався під час російської атаки на Україну в ніч проти 10 лютого.

У грудні під час атаки росіян на Україну один із ударних дронів впав на територію Румунії. Це вже далеко не перший подібний інцидент.

Раніше ми розповідали, на територію якихось третіх країн залітали російські дрони та ракети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: