У Міноборони Молдови прокоментували інформацію про проліт російських дронів через їх територію

Читать на русском
Один із російських безпілотників, які атакували Україну ввечері 26 лютого, вилітав з боку Молдови, але Міністерство оборони країни спростувало цю інформацію.
Фото: varta1.com.ua

Ввечері в понеділок, 26 лютого, Міністерство оборони Молдови спростувало інформацію про те, що один з російських безпілотників, які атакували Україну, був на їхній території.

Про це пише міноборони Молдови у Telegram.

«Жоден безпілотник, запущений російською федерацією сьогодні ввечері на Україну, не пролетів над повітряним простором Республіки Молдова. Українська сторона нам підтвердила, що всі безпілотники, запущені на сьогодні над Одещиною, були знищені або заглушені українською ППО», – йдеться у дописі.

Варто зазначити, що ввечері 26 лютого росія запустила по території України ударні безпілотники. О 22:43 Повітряні сили повідомили про відбій загрози БПЛА, але вже о 23:11 військові написали, що в бік Хмельницького від кордону з Молдовою рухаються невідомі безпілотники.

За даними ЗМІ, після цього на Хмельниччині чули вибухи.

Нагадаємо, вночі, 25 лютого росіяни здійснили комбіновану ракетну та дронову атаку на територію України. Під час обстрілу загарбники намагалися знищити українську ППО.

Також у ВСУ пояснили, чому росіяни атакують Україну «шахедами» у складних погодних умовах і чому окупанти на півдні запускають «шахеди» вздовж Дунаю.

Як повідомлялося на початку січня, президент Молдови Майя Санду припускала, що навесні росія знову спробує дестабілізувати ситуацію в Молдові.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: