Поляки відновили блокаду на пункті пропуску «Устилуг-Зосин»

Читать на русском
Польські фермери у неділю, 25 лютого, відновили протест на пункті пропуску Устилуг-Зосин, який був розблокований для транспорту протягом минулої доби.
dpsu.gov.ua

Польські фермери відновили протест на пункті пропуску «Устилуг-Зосин». У чергах на в'їзд до України стоять близько 2400 вантажівок.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в етері телемарафону.

Станом на ранок неділі, 25 лютого, польські фермери продовжують блокування пунктів пропуску на шести напрямках. Сьогодні аграрії відновили протести на ПП «Устилуг-Зосин». Відтак у чергах очікують понад 2 тисячі вантажівок.

«По всіх цих напрямках сукупно станом на ранок сьогодні - це десь майже 2400 вантажівок. Найбільше навпроти пунктів пропуску «Краківець», «Рава-Руська» та «Ягодин». Дійсно, вчора у напрямку пункту пропуску «Устилуг» символічно почали відмовлятися від блокування руху вантажних транспортних засобів. Загалом ми бачили певне пожвавлення, але загалом на ситуацію це не вливає», – розповів Демченко.

Відомо, що поки протестувальники не блокують рух автобусів та легкових автомобілів на жодному з пунктів пропуску.

Нагадаємо, 24 лютого польські протестувальники тимчасово зупинили блокування пункту пропуску «Устилуг-Зосин» у зв'язку з річницею початку повномасштабної війни в Україні.

Проте того ж дня у Польщі втретє пошкодили українську сільськогосподарську продукцію на залізничному вокзалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: