Наші плани були на столі Кремля до початку контрнаступу – Зеленський

Читать на русском
Президент Зеленський пояснив, чому краще зберігати у таємниці усі плани щодо дій ЗСУ на фронті.
скріншот з відео

Україна має план подальших дій на фронті. Але чим менше людей про нього знають – тим краще. Це може вплинути на скорішу перемогу України на полі бою.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час великої пресконференції у Києві «Україна. Рік 2024» у неділю, 25 лютого.

Умєров про ситуацію на фронті: план-2024 вже є, робимо все для здійснення проривуМіністерство оборони України має план дій на 2024 рік, щоб зробити прорив на фронті, однак публічно його обговорювати не будуть.

«Не все йде за планом, не все залежить від нас. Але головне мати план. І цей план є. Я не зможу сказати деталі цього плану», – заявив Зеленський.

Президент пояснив, чому краще якнайбільше зберігати в таємниці всі плани щодо дій ЗСУ на фронті.

«Наші контрнаступальні дії були на столі Кремля восени минулого року до їх початку», – заявив Зеленський.

Тому, за його словами, «чим менше людей знає плани української армії, то швидше буде перемога. І несподіваний результат для росіян».

Він також зазначив, що, найімовірніше, саме від 2024 року залежатиме формат закінчення війни.

Нагадаємо, сьогодні президент Володимир Зеленський уперше публічно озвучив, скільки українських військових загинули за два роки російського вторгнення.

Раніше глава ГУР Кирило Буданов висловився про український контрнаступ у 2023 році. Також ЗМІ писали, що у 2024 році можливий новий контрнаступ ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: