Віктора Павлущика обрали новим головою НАЗК

Читать на русском
Конкурсна комісія з відбору на посаду Голови НАЗК оголосила, що переможцем став Віктор Павлущик. За його кандидатуру одноголосно висловилися усі шість членів комісії.
фото: sud.ua

Комісія з відбору на посаду голови Національного агентства з питань запобігання корупції на засіданні обрала нового керівника відомства - ним став Віктор Павлущик.

Про це НАЗК повідомляє на сторінці у Фейсбук.

На засіданні, яке було проведено у неділю, 25 лютого, конкурсна комісія з відбору на посаду Голови НАЗК оголосила, що переможцем став Віктор Павлущик. За його кандидатуру одноголосно висловилися усі шість членів комісії.

Після ухвалення рішення Комісія має подати його кандидатуру уряду, призначати на посаду переможця конкурсу має саме Кабмін.

Відомо, що Павлущик обіймав посаду старшого детектива — керівника відділу детективів Національного антикорупційного бюро України.

У прес-службі НАЗК повідомили, що конкурсна комісія визначила, що Павлущик має найкращі професійний досвід, знання і якості для виконання посадових обов’язків голови НАЗК, а також відповідає критеріям компетентності та доброчесності.

Як відомо, у 2023 році він брав участь у конкурсі на посаду директора НАБУ.

Відзначимо, що 15 січня 2024 року минув термін повноважень голови НАЗК Олександра Новікова. За чинним законодавством, нового очільника призначає Кабмін за результатами відкритого конкурсу на чотири роки.

Варто наголосити, що голова НАЗК не може обіймати цю посаду дві каденції поспіль.

Нагадаємо, у березні 2023 року Кабінет міністрів призначив директора Національного антикорупційного бюро. Ним став голова Державної інспекції архітектури та містобудування Семен Кривонос.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: