Кабмін призначив Кривоноса директором НАБУ

Читать на русском
На засідання українського уряду одноголосно підтримали кандидатуру керівника Держінспекції на посаду очільника Національного бюро.
Семен Кривонос

Кабінет міністрів призначив директора Національного антикорупційного бюро. Ним став голова Державної інспекції архітектури та містобудування Семен Кривонос.

Таке рішення 6 березня ухвалив уряд одноголосно, повідомляє «Слово і діло».

«Щойно на позачерговому засіданні призначили очільником бюро Семена Кривоноса. Цьому процесу передував прозорий конкурс, за підсумками якого комісія, що, зокрема, складалась і з міжнародних партнерів, визначила трьох кандидатів на посаду директора НАБУ», – написав у Telegram прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Також Шмигаль на засіданні запропонував новопризначеному директору НАБУ Кривоносу розглянути можливість призначити двох інших кандидатів Сергія Гупяка та Романа Осипчука на керівні посади в НАБУ.

Раніше конкурсна комісія відібрала трьох кандидатів на посаду директора НАБУ. Фіналістами конкурсу стали: начальник 4-го слідчого відділу територіального управління Державного бюро розслідувань у Хмельницькому Сергій Гупяк; керівник ДІАМ Семен Кривонос і керівник управління внутрішнього контролю НАБУ Роман Осипчук.

Нагадаємо, у квітні 2022-го Артема Ситника звільнили з посади директора НАБУ через закінчення терміну повноважень. Пізніше він став заступником голови Національного агентства з питань запобігання корупції. Обов'язки директора НАБУ виконував Гізо Углава.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: