Австралія ввела додаткові санкції проти російської федерації

Читать на русском
У річницю вторгнення росії в Україну Австралія запровадила додаткові фінансові санкції та візові заборони щодо низки громадян та організацій, пов'язаних з Москвою.
flickr.com

Австралія запровадила додаткові фінансові санкції та візові заборони щодо низки громадян та організацій, пов'язаних з Москвою.

Про це йдеться на сайті Міністерства закордонних справ Австралії.

Що сталося з економікою росії за два роки повномасштабної війниЯкі зміни відбулися у російській економіці за два роки повномасштабної війни – на інфографіці.

Сьогодні, 24 лютого, уряд Австралії запровадив додаткові цільові фінансові санкції та заборону на поїздки щодо 55 осіб та 37 організацій. Нові обмеження стосуються причетних до депортації українських дітей з тимчасово окупованих регіонів.

Окрім того, санкції запровадили щодо об’єктів російської оборонної галузі, енергетики, засобів масової інформації та мінеральної сировини, об’єктів, залучених до російських закупівельних мереж у Білорусі, Ірані та КНДР.

«Австралія оплакує втрати України за два роки повномасштабного вторгнення, ми непохитно підтримуємо суверенітет та територіальну цілісність України» – наголошують у відомстві.

Загалом Австралія вже запровадила понад 1200 санкцій у відповідь на повномасштабне вторгнення військ рф в Україну.

Нагадаємо, президент США Джо Байден оголосив про запровадження нового пакету санкцій проти росії за її повномасштабне вторгнення в Україну та за смерть політика Олексія Навального.

Рада Європейського Союзу 23 лютого офіційно затвердила 13-й пакет індивідуальних та економічних санкцій проти росії. До списку увійшли ще 106 фізичних та 88 юридичних осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: