Орбан закликав припинити імпорт української агропродукції до країн ЄС

Читать на русском
Прем'єр-міністр Угорщини Орбан вважає, що українську агропродукцію не варто допускати до ринку Європейського Союзу.
orbanvikror

Прем'єр-міністр Угорщини Орбан вважає, що українську агропродукцію не варто допускати до ринку Європейського Союзу.

Про це пише Magyar Nemzet.

Порівнював із Афганістаном і не бачить переможцем: що прем'єр Угорщини Орбан говорив про УкраїнуМайже кожне висловлювання угорських політиків про Україну та війну провокує скандал. На інфографіці – найрезонансніші заяви Віктора Орбана.

Він вважає, що Брюссель встановлює для європейських фермерів правила, які роблять виробництво дешевшим. Але до Європи дозволяється імпортувати сільськогосподарську продукцію із країн, де ці правила не діють. За його словами, це означає, що українська сільськогосподарська продукція не повинна бути допущена до ринку ЄС.

«Ніхто не прислухається до думки фермерів, а відстань між ними та тими, хто ухвалює рішення у Брюсселі – як небо і земля», – зазначив Орбан.

Нагадаємо, нещодавно Орбан запропонував перетворити Україну на «буферну зону».

До слова, 20 лютого польські фермери хочуть заблокувати усі прикордонні переходи між Польщею та Україною, а також під'їзні колії до залізничних перевалочних станцій та морських портів. За версією поляків, страйк, який розпочався 9 лютого, «зустрів безпрецедентну підтримку» з боку сільськогосподарської спільноти та громадян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: