Угорщина не блокуватиме 13-й пакет санкцій проти росії – Сійярто

Читать на русском
Угорщина переглянула своє рішення щодо 13-го пакету санкцій ЄС проти росії – Будапешт не блокуватиме ухвалення нових обмежень.
Фото: Facebook/Szijjártó Péter

Уряд Угорщини переглянув своє рішення щодо 13-го пакету санкцій ЄС проти росії – Будапешт не блокуватиме ухвалення нових обмежень.

Про це повідомив міністр закордонних справ країни Петер Сійярто у Facebook.

Що сталося з економікою росії за два роки повномасштабної війниЯкі зміни відбулися у російській економіці за два роки повномасштабної війни – на інфографіці.

За його словами, до санкційного пакета булі внесені правки, на яких наполягав Будапешт.

«Угорщина не блокуватиме пакет санкцій проти росії, оскільки на етапі підготовки вдалося прибрати всі пункти, що суперечать угорським інтересам», - заявив міністр.

Сійярто також додав, що річниця повномасштабного вторгнення росії в Україну «має стати приводом для того, щоб сприяти припиненню вогню та мирним переговорам».

Нагадаємо, нещодавно ЗМІ повідомили, що в рамках нового пакету санкцій ЄС може вперше з початку вторгнення росії в Україну запровадити обмеження проти китайських компаній.

При цьому Угорщина виступила проти включення компаній із КНР до списку санкцій і заблокувала новий пакет на зустрічі послів Євросоюзу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: