НАБУ і САП викрили заступника голови Запорізької облради

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку викрили одного із заступників очільника Запорізької облради на гарячому.
Владислав Куценкофото: Facebook

НАБУ і САП викрили «на гарячому» заступника голови Запорізької обласної ради, його помічника та депутата облради на наданні неправомірної вигоди одному з директорів закладу охорони здоров'я.

Про це повідомляють прес-служби органів.

За інформацією «Слово і діло» з власних джерел, ідеться про Владислава Куценка, колишнього прокурора Генеральної прокуратури України.

«19 лютого 2024 року за процесуального керівництва прокурорів САП детективи НАБУ спільно з СБУ викрили заступника голови Запорізької облради (який також є депутатом вказаної облради), його помічника та депутата вказаної ради на наданні неправомірної вигоди одному з директорів медичного закладу охорони здоров'я за сприяння в перемозі наперед визначених суб'єктів господарювання при здійсненні медичних закупівель, а також за вчинення інших фінансових операцій вказаним медичним закладом в інтересах фінансових установ. Вказаних осіб викрито «на гарячому» одразу після надання ними чергової частини грошових коштів. Попередня правова кваліфікація – ч. 4 ст. 369 КК України», – інформують НАБУ і САП.

Нараді НАБУ, САП і СБУ проводять слідчі дії.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру колишньому народному депутату Сергію Пашинському. Також антикорупційні органи заочно повідомили про підозру двом ексдепутатам Одеської облради.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: