Вони закидали КАБами українські позиції: Ігнат про знищення російських винищувачів

Читать на русском
Знищені 17 лютого російські винищувачі Су-34 і Су-35 є дуже успішною операцією, адже вони атакували керованими авіабомбами українські позиції.
Укрінформ

Знищені сьогодні російські винищувачі Су-34 і Су-35 є дуже успішною операцією, адже вони атакували керованими авіабомбами українські позиції.

Про це в етері телемарафону розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Протягом останніх днів ці літаки закидали керованими авіабомбами українські позиції.

Знищені та пошкоджені російські літаки: топ втрат за час великої війниНа інфографіці – найзначніші втрати росії у літаках під час повномасштабної війни. Загалом рф втратила 329 літаків.

«Не вперше відбувається падіння літаків такого типу. Про деталі знищення цих бомбардувальників ми не будемо поки що розповідати. Але це те, що потрібно нам. Адже протягом останніх днів ці літаки закидали керованими авіабомбами українські позиції, зокрема, і Авдіївський плацдарм», – заявив Ігнат.

Відомо, що окупанти спочатку використовували керовані авіабомби поодиноко на Херсонському напрямку в Бериславському районі. Зараз ворог може запускати таких бомб уже до сотні на добу. речник Повітряних сил наголосив, що боротися з КАБами можна ефективно лише знищуючи його носії.

Варто також відзначити, що інформації наразі про те, що сталося з пілотами цих літаків, немає.

Нагадаємо, 17 лютого росія втратила ще два винищувачі-бомбардувальники Су-34 та один винищувач Су-35.

У Повітряних силах ЗСУ також розповіли, як нещодавно військовим вдалося збити одразу 5 російських літаків за кілька днів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: