Повітряні сили України знищили одразу три ворожі літаки

Читать на русском
Повітряні сили України зранку суботи, 17 лютого, знищили на Східному напрямку одразу три російських винищувачі.
suprotyv.com

Сьогодні зранку, 17 лютого, підрозділи Повітряних сил України знищили одразу три російських винищувачі.

Про це повідомляє у Telegram-каналі командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Знищені та пошкоджені російські літаки: топ втрат за час великої війниНа інфографіці – найзначніші втрати росії у літаках під час повномасштабної війни. Загалом рф втратила 329 літаків.

За його словами, знищити одразу три винищувачі російської федерації українським бійцям вдалося сьогодні, 17 лютого, на Східному напрямку.

Відтак, росія втратила ще два винищувачі-бомбардувальники Су-34 та один винищувач Су-35.

Зауважимо, що Су-34 – це винищувач, що був створений для заміни застарілої версії військового літака Су-27. Його розробили для точнішого ураження повітряних цілей та для надання можливості повітряним силам завдавати точкових авіаційних ударів по наземних цілях. Су-35 також призначений для перехоплення та знищення у далеких і ближніх боях усіх класів повітряних цілей.

Нагадаємо, що 22 грудня українські захисники знищили на південному напрямку три російські літаки Су-34. Зеленський назвав цю можливість одним із ключів до справедливого завершення війни з рф.

А згодом Силами та засобами протиповітряної оборони України було знищено ще 2 винищувачі-бомбардувальники Су-34 та Су-30.

У Повітряних силах ЗСУ розповіли, як військовим вдалося збити одразу 5 російських літаків за кілька днів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: