Польські фермери розпочали блокаду шостого пункту пропуску на кордоні

Читать на русском
Польські аграрії почали блокувати рух вантажівок перед пунктом пропуску Корчова, суміжним з українським Краковцем.
Ілюстративне фотоДержприкордонслужба

Польські фермери почали блокувати рух для вантажних транспортних засобів у пункті пропуску «Корчова – Краковець» на кордоні з Україною.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

У Європі спалахнули протести фермерів: у яких країнах та чомуФермери протестують у Франції, Німеччині, Бельгії, Болгарії, Греції, Італії, Іспанії, Литві, Польщі, Румунії, Нідерландах. Причини – на інфографіці.

«За інформацією від польських прикордонників, сьогодні близько 11:10 на території Польщі на дорозі перед пунктом пропуску «Корчова», суміжному з українським «Краківець», польські аграрії розпочали блокування руху для вантажних транспортних засобів. У зв’язку з цим ускладнення руху можливе як на виїзд з Польщі, так і на в’їзд», – повідомили прикордонники.

В'їзду в Україну на території Польщі очікують близько 1730 вантажівок.

Нагадаємо, фермери також блокують напрямки біля пунктів пропуску «Ягодин», «Рава-Руська», «Шегині», «Устилуг», «Угринів».

На 20 лютого польські фермери з профспілки «Солідарність» анонсували блокаду всіх пунктів пропуску на кордоні з Україною.

Учора прем'єр-міністр України Денис Шмигаль провів телефонну розмову із польським колегою Дональдом Туском. Обговорювалася блокада українського кордону польськими фермерами та шляхи вирішення цієї проблеми.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: