Бійці ЗСУ задіяли запасну логістичну артерію в Авдіївці

Читать на русском
Логістика до Авдіївки та евакуація ускладнена, але задіяна запасна логістична артерія, яка була підготовлена заздалегідь ЗСУ.
Колаж 24 каналу

Постачання до Авдіївки Донецької області, як і раніше, ускладнене. Тому українські захисники вже зараз задіяли запасну логістичну артерію.

Про це повідомив представник оперативно-стратегічного угрупування військ (ОСУВ) Таврія Дмитро Лиховий в ефірі телемарафону у четвер, 15 лютого.

До Авдіївки на підкріплення перекинули 3-тю окрему штурмову бригадуОборону Авдіївки посилила штурмова бригада. Ситуація у місті зараз – надзвичайно критична.

«Що стосується безпосередньо Авдіївки, де лінія фронту дуже динамічна і відбувається маневр нашими підрозділами на подекуди більш вигідні позиції, подекуди на відбиття позицій, то ключове повідомлення з цього приводу – постачання до Авдіївки та евакуація ускладнена, але задіяна запасна логістична артерія, яку було підготовлено заздалегідь», – сказав Ліховий.

За його словами, ворог хоче зайти на захід від Авдіївського коксохімічного заводу, де отримує гідну відсіч від ЗСУ.

«Видно загальну картину подій, передбачені запасні варіанти розвитку подій та ведення бойових дій, залежно від динамічної ситуації», – зазначив Лиховий.

Він додав, що Авдіївський напрямок - найгарячіший у всій операційній зоні ОСУВ Таврія, але ситуація там поки що контрольована.

Нагадаємо, оборону Авдіївки посилила 3-я окрема штурмова бригада. Раніше повідомлялося, що в Авдіївці вперше майже за два роки провели ротацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: