В Авдіївці вперше майже за два роки провели ротацію бійців ЗСУ

Читать на русском
До Авдіївки Донецької області вдалося завезти потужну підтримку. Частину бійців змінили, вони вперше пішли на відпочинок.
Генштаб ЗСУ

До Авдіївки зайшло підкріплення. Українські військові спромоглися провести ротацію підрозділів фактично вперше з початку вторгнення рф.

Про це повідомив начальник служби зв'язків із громадськістю 110 окремої механізованої бригади Іван Секач у вівторок, 13 лютого.

Українські бійці показали один із найбільших штурмів АвдіївкиУкраїнські бійці опублікували кадри одного з найбільших ворожих штурмів Авдіївки, який відбувся наприкінці жовтня минулого року.

«Вперше майже за два роки оборони Авдіївки 110 окремою механізованою бригадою деякі наші підрозділи повноцінно вивели із боїв для відпочинку та ротації. Справді, прийшло підкріплення. Я не говоритиму, що це за підрозділ… Але це потужна підтримка. Нам трохи спокійніше стало, коли вони прийшли», – заявив Секач.

За його словами, домінуючі сили росіян намагаються перерізати лінію постачання в Авдіївці, щоб захопити місто до виборів президента рф.

«У них є перевага в авіації повноцінна, тобто ми не можемо ніяк вплинути на авіанальоти, бомбардування міста та наших позицій. Вони мають величезну кількість особового складу, з яким вони не зважають, і вони експериментують постійно різними групами, використовуючи бронетехніку», – додав Секач.

Нагадаємо, окупанти перекинули під Авдіївку спецназівців та змінили тактику штурмів. Також повідомлялося, що деякі ДРГ росіян намагаються зайти до Авдіївки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: