Сили оборони готують запасні логістичні шляхи в Авдіївці

Читать на русском
Українські захисники готують запасні варіанти на той випадок, якщо основну логістичну артерію переріже армія рф.
Фото: Генштаб ЗСУ / Facebook

Російські окупанти можуть перерізати основну логістичну артерію ЗСУ в Авдіївці Донецької області. Тому вже зараз передбачені запасні логістичні шляхи.

Про це повідомив представник оперативно-стратегічного угрупування військ Таврія Дмитро Лиховий в ефірі телемарафону у середу, 14 лютого.

Сирський про ситуацію в Авдіївці та біля Куп'янська: росіяни не зважають на втрати і продовжують «м'ясні штурми»Сирський повідомив, що росіяни на Авдіївському та Куп'янському напрямках продовжують нарощувати свої зусилля і ведуть бої, не зважаючи на втрати.

«Станом на даний момент ситуація на лінії бойового зіткнення динамічна і може змінюватися буквально щогодини...На той випадок, якщо основну логістичну артерію переріже противник, наше командування передбачило запасні шляхи постачання», – сказав він.

За словами спікера, в Авдіївці вже кілька днів тривають вуличні бої, і ситуація диктує зміну тактики бойових дій, при цьому ситуація «напружена, але контрольована».

Загалом на Авдіївському напрямку ворог зосередив близько 50 тисяч осіб особового складу.

Останніми днями окупанти обстрілюють з артилерії та ракет населені пункти Покровського району Донецької області на захід від Авдіївки.

Нагадаємо, 13 лютого стало відомо, що ЗСУ провели ротацію підрозділів в Авдіївці. Раніше повідомлялося, що бої в Авдіївці відбуваються вже у межах міської забудови.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: