У деяких районах Дніпра після ударів росіян немає світла та води

Читать на русском
Водночас, внаслідок ворожих обстрілів одна з теплоелектростанцій ДТЕК через серйозні пошкодження припинила виробництво електроенергії.
Ілюстративне фотоGetty Images

Через атаку росіян по Дніпру, деякі райони міста залишилися без світла та водопостачання. При цьому одна з ТЕС ДТЕК, ймовірно, у цьому регіоні, припинила генерацію електроенергії.

Про це КП «Дніпроводоканал» та ДТЕК повідомляють у Telegram-каналах.

Зазначається, що у Дніпрі спостерігаються перебої із подачею електрики. У зв'язку з цим, зупинено насосну станцію та за деякими адресами припинено подачу води.

«У Дніпрі у звʼязку з перебоями світла зупинена ПНС пров. Фестивальний, припинено водопостачання», - повідомили у водоканалі.

Також місцеві Telegram-канали повідомляють, що наразі без світла залишилася котельня.

«Також поки що без світла котельня на вул. Семафорна (КП Коменергосервіс)», - повідомили місцеві канали.

Водночас, внаслідок ворожих обстрілів одна з теплоелектростанцій ДТЕК припинила виробництво електроенергії.

«Ворог продовжує здійснювати систематичні терористичні атаки по цивільних та енергетичних об'єктах України. У ніч з 12 на 13 лютого внаслідок обстрілу постраждала одна з теплоелектростанцій ДТЕК», - йдеться у повідомленні компанії.

Також повідомляється, що за попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих. Внаслідок атаки серйозно пошкоджено обладнання підприємства. Після припинення обстрілів енергетики розпочали ліквідацію наслідків та відновлення роботи обладнання.

Нагадаємо, у Дніпрі та Запоріжжі пролунала низка гучних вибухів пізно увечері 12 лютого. Повітряну тривогу було оголошено через запуск ударних дронів.

Раніше російські окупанти, ввечері 9 лютого, атакували дроном нафтобазу в Харкові, внаслідок чого загинули семеро людей. В одному із приватних житлових будинків внаслідок потужної пожежі загинула родина із 5 осіб. Загалом вигоріла половина вулиці – знищено 15 приватних будинків. Постраждали близько 60 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: