У Дніпрі та Запоріжжі пролунали вибухи

Читать на русском
Повітряні сили ЗСУ попереджали про небезпеку у Запорізькій, Донецькій та Дніпропетровській областях через запуск ударних дронів.
Фото: meta.ua

У Дніпрі та Запоріжжі пролунала низка гучних вибухів пізно увечері 12 лютого. Повітряну тривогу було оголошено через запуск ударних дронів.

Про це повідомляє «Суспільне» та місцеві Телеграм-канали.

Як відомо, Повітряні сили ЗСУ попереджали про небезпеку у Запорізькій, Донецькій та Дніпропетровській областях.

Станом на 22:12 кілька груп ударних безпілотників типу «Шахед» рухалися курсом у бік Дніпра, Запоріжжя та Кривого Рогу з боку тимчасово окупованих регіонів.

«Наразі декілька груп ударних дронів рухаються територією Дніпропетровської області, у північному напрямку», - йшлося у повідомленні.

Перші вибухи пролунали приблизно о 23.00. Паралельно з цим місцеві канали повідомляли про вибухи у Запоріжжі, що пов'язно з роботою ППО.

Станом на 23.50 Дніпро продовжує перебувати під потужною атакою дронів. 4 групи ворожих БпЛА з півдня, сходу та півночі прямують на місто. Зазначається, що у місті після серії вибухів почалася пожежа.

Нагадаємо, росіяни в ніч проти 11 лютого атакували територію України 45 ударними безпілотниками типу Shahed-136/131. ЗСУ знищили 40 ворожих дронів.

Також увечері в неділю, 11 лютого, російські загарбники атакували Україну ударними безпілотниками та ракетами. У Дніпропетровській та Харківській областях пролунали вибухи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: