Атака на Харків: кількість постраждалих внаслідок російського удару досягла 57 осіб

Читать на русском
Як зазначається, постраждалі - жителі вулиці Котельної, які залишились без домівок, документів, особистих речей та грошей.
фото: ДСНС

Кількість постраждалих внаслідок нічної атаки російських терористів на Харків у ніч на суботу, 10 лютого, зросла до 57. При цьому, кількість жертв може зрости.

Про це міський голова Харкова Ігор Терехов повідомляє у Телеграмі.

Як зазначається, постраждалі - жителі вулиці Котельної, які залишились без домівок, документів, особистих речей та грошей.

«Ми збираємо теплі речі. Будемо розселяти людей. Є можливість розселити по гуртожитках. Там вони зможуть перебувати стільки, скільки потрібно. Ми домовились з міжнародними фондами щодо встановлення мобільних будинків, щоб люди змогли в них жити - там є все необхідне для життя», - розповів Терехов.

За словами міського голови, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), Національної поліції та прокуратури продовжують роботу, у тому ж числі й рятувальну операцію.

«Я не виключаю можливості, що будуть знайдені ще тіла», - додав мер Харкова.

Як відомо, наразі повідомляють про 7 загиблих людей. Серед загиблих ціла сім'я з 5 людей.

Нагадаємо, що вночі 10 лютого росіяни атакували Харків ударними безпілотниками. Наслідком цього стала сильна пожежа у приватному секторі, в результаті якої загинули семеро людей, у тому числі троє дітей.

В одному з приватних житлових будинків внаслідок пожежі, яка була спровокована російськими ударами, загинула родина з 5 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: