Росіяни завдали ударів по Дніпропетровщині та Харківщині

Читать на русском
Увечері 11 лютого росіяни атакували Україну дронами та ракетами. У Дніпропетровській області внаслідок атаки знеструмлено населені пункти, а на Харківщині пошкоджено будівлі.
Фото: vzglyad.kg

Увечері в неділю, 11 лютого, російські загарбники атакували Україну ударними безпілотниками та ракетами. У Дніпропетровській та Харківській областях пролунали вибухи.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ, а також очільники ДОВА та ХОВА.

Зазначається, що атаки ворожими дронами зазнав Павлоград Дніпропетровської області. Внаслідок обстрілу у місті є знеструмлення та виникли перебої з водопостачанням.

«Росіяни атакували дронами Павлоград. На щастя, без жертв. Проте частина населених пунктів Павлоградщини та Синельниківщини наразі знеструмлена. Є перебої з водою. На альтернативне живлення переведені лікарні. Робимо усе можливе, аби якнайшвидше все полагодити», – написав у Telegram очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Крім того, ворог здійсник ракетну атаку на місто Люботин Харківської області, застосувавши, попередньо, ракети С-300 із Бєлгорода.

В результаті пошкоджені фасади нежитлових будівель. Постраждалих наразі немає.

Нагадаємо, ворог вивів у Чорне море додаткові ракетоносії.

Також у ЗСУ пояснили, чому окупанти на півдні запускають «шахеди» вздовж Дунаю та розповіли, для чого росіяни посилили атаки «шахедами» на півдні України.

Крім того, у Силах оборони півдня пояснили, чому росіяни атакують Україну «шахедами» у складних погодних умовах.

Як повідомлялося, 11 лютого окупанти обстріляли Харківську область, зруйновано будинки, є загибла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: