Новим командувачем Сухопутних військ ЗСУ став ексзаступник міністра оборони Павлюк

Читать на русском
У неділю, 11 лютого, президент Володимир Зеленський призначив Олександра Павлюка командувачем Сухопутних військ Збройних Сил України.
РБК-Україна

Президент Володимир Зеленський призначив Олександра Павлюка командувачем Сухопутних військ Збройних Сил України.

Відповідний указ оприлюднений на сайті глави держави.

Які кадрові перестановки Зеленський провів у керівництві ЗСУ, Міноборони та СБУ під час великої війниЯкі кадрові зміни Зеленський провів у вищому військовому та військово-політичному керівництві під час повномасштабної війни.

У неділю, 11 лютого, на сайті президента з’явився указ про призначення Олександра Павлюка командувачем Сухопутних військ Збройних Сил України.

«Призначити генерал-лейтенанта Павлюка Олександра Олексійовича командувачем Сухопутних військ Збройних Сил України», – йдеться у документі.

Нагадаємо, увечері 8 лютого президент звільнив головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та призначив замість нього Олександра Сирського, який раніше керував Сухопутними силами.

До слова, Сирський розповів про нові завдання на посаді головнокомандувача ЗСУ. Президент Володимир Зеленський також поділився, на що чекає від його команди.

Напередодні, 10 лютого, Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та начальник Генштабу Анатолій Баргилевич отримали заступників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: