Дубінському знову продовжили запобіжний захід

Читать на русском
Згідно з судовим рішенням, Олександр Дубінський залишиться у СІЗО щонайменше до 8 квітня 2024 року.
фото Суспільне

Печерський районний суд Києва 9 лютого продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для нардепа Олександра Дубінського.

Про це повідомив адвокат Дубінського Руслан Гладкий, передає Cуспільне.

До суду направлено справу Дубінського про підробку документів для виїзду за кордонСправу нардепа Дубінського про підробку службових документів для виїзду за кордон направлено до суду. За даними слідства, замість супроводу батька на лікування депутат поїхав на відпочинок.

Згідно з судовим рішенням, Дубінський залишиться у СІЗО до 8 квітня 2024 року. Гладкий додав, що сторона захисту подаватиме апеляцію на це рішення суду.

Нагадаємо, 14 листопада Печерський райсуд Києва обрав Дубінському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 60 діб без альтернативи заставі у справі про держзраду.

Депутату повідомили про підозру у службовому підробленні для виїзду за кордон, а також в організації схеми незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

23 листопада Печерський районний суд Києва за матеріалами ДБР заарештував майно народного депутата, частину якого оформлено на його родичів.

У грудні суд залишив запобіжний захід для народного депутата Олександра Дубінського без змін. У січні до суду було направлено справу Дубінського про підробку документів для виїзду за кордон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: